COVID 19/ Fotbalul, suspendat; fotbaliști   în carantină jpeg

COVID-19/ Fotbalul, suspendat; fotbaliști - în carantină

📁 Istorie recentă
Autor: Redacția
🗓️ 12 martie 2020

Campionatul de fotbal al României, cel spaniol, dar și alte competiții majore, precum Liga Campionilor și Europa League au fost suspendate. Mai multe echipe mari sunt în carantină: Juventus, Inter Milano, iar ultima pe lista este chiar Real Madrid: jucătorii au fost izolați, după ce un sportiv a fost testat pozitiv.

Fotbalistul Daniele Rugani, de la Juventus Torino, a fost testat pozitiv pentru noul coronavirus. Potrivit BBC, trei jucători de la Leicester prezintă simptome de infecție cu coronavirus și au fost băgați în carantină. În Bundesliga, Fundașul Timo Hübers (23 de ani), legitimat la Hannover 96, a fost depistat cu COVID-19.

Federația Română de Fotbal (FRF) a decis suspendarea tuturor competițiilor pe teritoriul României până la data de 31 martie, în contextul pericolului reprezentat de coronavirus și având în vedere deciziile luate în ultimele zile de către Comitetul Național pentru Situații Speciale de Urgență.

Champions League și Europa League, cele mai importante competiții europene între cluburi, au fost suspendate de UEFA, joi, ca măsură de precauție în răspândirea coronavirusului.