Concurs de inovare în domeniul securității naționale: A fost lansată cea de a treia ediție PatriotFest  jpeg

Concurs de inovare în domeniul securității naționale: A fost lansată cea de-a treia ediție PatriotFest

Autor: Redacția
🗓️ 15 martie 2019

Cea de a III-a ediție a concursului PatriotFest a fost lansată, joi, 14 martie 2019, la Biblioteca Academiei Române. 

La evenimentul de lansare, găzduit de Academia Română, au vorbit dl. academician Victor Spinei (foto sus), a transmis un mesaj din partea dl Ioan Aurel Pop, președinte al Academiei Române, precum și cei 3 premianți ai ediției 2018, Tiberiu Georgescu, Stelian Popa și Sebastian Cochinescu.

PF19 a jpg jpeg

PatriotFest este locul în care talentul inovator și preocupările față de securitatea națională se întâlnesc în căutarea de soluții pentru viitoarele provocări la adresa României. Inovatorii dornici să-și evalueze și promoveze creațiile sunt invitați să-și înscrie prototipurile funcționale în concurs până cel târziu la data de 20 octombrie 2019. Proiectele aferente celor 4 categorii de concurs – Agilitatea cunoașterii, Optimizarea performanței umane, Siguranța pericolului și Creativitate pentru securitate – vor fi demonstrate în fața experților din securitatea națională în perioada 30-31 octombrie. Cei 10 premianți ai ediției vor fi cunoscuți cu ocazia Galei PatriotFest 2019 care va avea loc în data de 12 noiembrie 2019, informează un comunicat al organizatorilor.

Câștigătorii PatriotFest sunt recompensați atât cu premii materiale, cât și intangibile. Bugetul de premiere este direct proporțional cu cuantumul fondurilor atrase de la sponsorii care încurajează spiritul „Inovez pentru România!”. De asemenea, în funcție de natura și oportunitatea de utilizare a prototipului, premianții vor fi invitați la testări avansate în laboratoare specializate.

PatriotFest 9 JPG jpeg

Inovatorii sunt încurajați să se înscrie în concurs la începutul perioadei de depunere pentru a beneficia de întâlniri cu experți din domeniul securității, români și străini, cu ocazia evenimentelor Comunității PatriotFest.

Află mai multe amănunte pe site-ul patriotfest.ro .

Companiile care doresc să sprijine inițiativa „Inovez pentru România!” sunt invitate să contacteze organizatorii prin email la adresa concurs@patriotfest.ro.