Clubul universitar de cartofilie al Facultăţii de Istorie a fost medaliat jpeg

Clubul universitar de cartofilie al Facultăţii de Istorie a fost medaliat

📁 Curiozităţile şi culisele istoriei
Autor: Mădălina Grigore
🗓️ 24 august 2011

Liberali şi conservatori în România modernă.Imagini şi opinii, a conf. dr. Alin Ciupală – profesor al Facultăţii de Istorie, Bucureşti  şi Salutări din Medgidia, a lui Mihnea Zigarov-student în anul I, Facultatea de Istorie, Bucureşti, au obţinut medalia de argint şi respectiv medalia vermeil în cadrul expoziţiei naţională de cartofilie „Carto-Constanţa 2011 “ .

Ambii câştigători sunt membrii ai Clubul universitar de cartofilie, filatelie şi maximafilie  din cadrul Facultăţii de Istorie, Bucureşti. Clubul a luat naştere în anul 2010 iar participarea la Expoziţia naţională de cartofilie „Carto-Constanţa 2011„  reprezintă prima lor apariţie la un astfel de eveniment, apariţie care le-a adus şi primele medalii.

Expoziţia naţională de cartofilie “Carto-Constanţa 2011”s-a desfăşurat în perioada 12-17 august 2011 la Constanţa şi a fost organizată de Federaţia Filatelică Română, Asociaţia Filateliştilor “Tomis”din Constanţa, filiala Constanţa a Carto-Clubului Român cu sprijinul Muzeului de Artă din Constanţa. Participanţii au propus pasionaţilor de cartografie 86 de exponate, grupate în patru secţiuni :cartofilie tematică, cartofilie topografică, panou şi literatură de specialitate.