Cele mai frumoase 25 de rochii ale prinţesei Diana expuse la 20 de ani de la moartea ei jpeg

Cele mai frumoase 25 de rochii ale prinţesei Diana expuse la 20 de ani de la moartea ei

📁 Istoria Modei
Autor: Redacția
🗓️ 23 februarie 2017

Rochiilede gală purtate de către prinţesa Diana vor fi expuse la Londra, în incinta palatului Kensington, unde „prinţesa inimilor” a locuit timp de 15 ani. Evenimentul coincide şi cu împlinirea a 20 de ani de la tragica moarte a Dianei, într-un accident de maşină.

Cunoscută pentru eleganţa sa, prinţesa Diana a fost numită drept cea mai fotogenică personalitate regală din toate timpurile. Expoziţia cuprinde 25 de rochii ale sale care au rămas în istorie. Rochia din catifea albastru închis pe care a purtat-o în 1985 la Casa Albă, unde a dansat cu actorul John Travolta, sau celebra rochie „Elvis” – confecţionată din mătase albă şi decorată cu perle, care se termina cu un guler ridicat în stilul rockstarului american.

rochie 0 jpg jpeg

Cu toate că nu era interesată în mod deosebit de ultimele tendinţe în materie de modă, prinţesa Diana avea un gust aparte pentru eleganţă. Abordase un stil simplu, dar nu extrem de sobru, însă indiferent de garderoba pe care ar fi ales-o, şarmul său natural era piesa de rezistenţă.