Câștigătorii concursului O ZI DIN ISTORIE organizat de Historia și Editura ALL sunt    jpeg

Câștigătorii concursului O ZI DIN ISTORIE organizat de Historia și Editura ALL sunt...

Autor: Redacția
🗓️ 3 februarie 2014

Câștigă cu Historia și Editura ALL o carte deosebită:Mihai I Regele Românieiîn cadrul concursului "O ZI DIN ISTORIE!"

Câștigătorii sunt:

Răspunde corect la întrebarea “Câți ani a împlinit anul trecut pe 25 octombrie Majestatea Sa ?”, apoi abonează-te la newsletterul historia.ro, şi eşti înscris automat în tragerea la sorţi pentru cȃştigarea cărţii Mihai I Regele României.

Trimite răspunsul pe adresa de e-mail concurs.historia@historia.ro împreună cu datele tale de contact (nume complet, telefon). Câştigătorii, cinci la număr, vor fi publicati pe site-ul Historia.ro în data de 10 Februarie.

ATENTIE! Abonarea la newsletter in momentul tragerii la sorti este obligatorie! Daca nu sunteti abonati la newsletter in momentul tragerii la sorti, premiul se invalideaza si este extras un alt câştigător.Cei care sunt abonati mai vechi la newsletter participa automat la concursul nostru. Singurul lucru pe care trebuie sa il mai faca este sa trimita răspunsul pe email la intrebarea pusă de noi.

Click aici pentru regulamentul concursului

Cartea despre Regele Mihai şi evenimentele care au lovit, de-a lungul secolului XX, soarta României, îmbracă însemnătatea unei mărturii cu totul ieşite din comun, atât prin relevanţa extraordinară a portretului uman care ocupă centrul construcţiei narative, cât şi prin drama inseparabil legată de împletirea existenţei caracterului principal cu momente de cumpănă – cu reversurile, asprimile şi brutalităţile care au marcat, în anii vieţii şi răspunderilor sale regale, istoria ţării.

Andrei Brezianu