Câştigătorii cărţii Suleyman Magnificul şi sultana Hurrem din concursul   O ZI DIN ISTORIE, organizat de HISTORIA si Editura CORINT jpeg

Câştigătorii cărţii Suleyman Magnificul şi sultana Hurrem din concursul - O ZI DIN ISTORIE, organizat de HISTORIA si Editura CORINT

📁 Carte
Autor: Redacția
🗓️ 9 iulie 2013

UPDATE-Câştigătorii sunt:

Câștigă cu Historia și Editura Corint o carte mult aşteptată:Suleyman Magnificul şi sultana Hurrem. Dragoste şi moarte la Istanbul.a istoricului turcErhan Afyoncuîn cadrul concursului "O ZI DIN ISTORIE!"

Răspunde corect la întrebarea “Ce origine avea Roxelana, cea care va deveni soţia lui Suleyman Magnificul şi va purta numele de Hurrem?”, apoi abonează-te la newsletterul historia.ro, şi eşti înscris automat în tragerea la sorţi pentru cȃştigarea cărţii Suleyman Magnificul şi sultana Hurrem. Dragoste şi moarte la Istanbul..

Trimite răspunsul pe adresa de e-mail concurs.historia@historia.ro împreună cu datele tale de contact (nume complet, telefon). Câştigătorii, 15 la număr, vor fi publicati pe site-ul Historia.ro în data de 16 Iulie.

ATENTIE! Abonarea la newsletter in momentul tragerii la sorti este obligatorie! Daca nu sunteti abonati la newsletter in momentul tragerii la sorti, premiul se invalideaza si este extras un alt câştigător.Cei care sunt abonati mai vechi la newsletter participa automat la concursul nostru. Singurul lucru pe care trebuie sa il mai faca este sa trimita răspunsul pe email la intrebarea pusă de noi.

Click aici pentru regulamentul concursului

Suleyman Magnificul şi sultana Hurrem. Dragoste şi moarte la Istanbul.Sinopsis

Lider de audienţă, adunând în faţa televizoarelor peste două milioane de telespectatori simultan, urmărit cu sufletul la gură, născând pasiuni care au dus până la divorţuri, serialul „Suleyman Magnificul” a cucerit România, alături de numeroase alte ţări.

A venit vremea să cunoaştem şi adevărul istoric, cu nimic mai puţin spectaculos decât biografia romanţată oferită de serial. O putem face acum graţie primei cărţi publicate în România despre fascinantul personaj şi iubita lui.

„Încercând să răspundă interesului general pentru acest subiect, Editura Corint a avut iniţiativa lăudabilă să publice recenta lucrare a profesorului Erhan Afyoncu, Suleyman Magnificul şi sultana Hurrem. Dragoste şi moarte la Istanbul.Istoricul turc, unul dintre cei mai reputaţi specialişti în domeniu, şi-a gândit şi structurat lucrarea în două părţi:una consacrată lui Suleyman şi cealaltă lui Hurrem.(...)

Imperiul Otoman, cu un trecut excepţional şi cu personalităţi de anvergură internaţională, trebuie cunoscut şi înţeles la adevărata sa valoare. Povestea lui Suleyman şi a lui Hurrem face parte din acest trecut. Prin urmare, îndemn publicul cititor la o lectură pe cât de utilă, pe atât de incitantă”. Prof. univ. dr. Călin Felezeu, Preşedintele Consiliului Ştiinţific al Institutului de Turcologie şi Studii Central Asiatice.

3 2 1 corint jpg jpeg