Atlasul frumuseții jpeg

Atlasul frumuseții

📁 Călătorii în istorie
Autor: Claudia Stan
🗓️ 4 noiembrie 2016

<strong>O româncă fotografă călătorește în jurul lumii să surprindă ceea ce ea numește frumusețe:diversitatea femeilor. În 3 ani a reușit să călătorească în mai mult de 50 de țări, ascultând poveștile femeilor pe care le fotografiază și reușind să scoată în evidență atât greutățile acestora, cât și problemele țărilor din care provin.</strong>

Mihaela Noroc a decis în anul 2013 să renunțe la locul de muncă și să înceapă să călătorească, investind timp în “Atlasul frumuseții”. Acest proiect a devenit cunoscut peste tot pe glob, drept femeia care caută diversitatea în lume. După spusele ei, frumusețea nu are vârstă, trenduri sau culoare, ci este exprimată prin autenticitatea și simplitatea fiecăruia.

Atlasul frumuseții, sau The Atlas of Beauty se bucură de un real succes în mediul virtual, iar Mihaela a fost invitata mai multor canale și emisiuni precum Oprah Winfrey, CNN, Forbes, Daily Mail, Elle, BuzzFeed.

romania 0 jpg jpeg

“Ea a lucrat pe câmp într-unul dintre locurile cele mai îndepărtate ale lumii, un loc în care natura și oamenii sunt frumoase, dar viața este atât de dură. Înspăimîntătoarele conflictele care au dominat Afganistanul în ultimii 40 de ani, nu au lăsat-o să ajungă în satul ei natal, deși distanța nu era mare, luând de la ea orice șansă de a avea o viață mai bună.”-Mihaela Noroc 25 octombrie 2016

Mihaela dorește să surprindă frumusețea din fiecare țară de pe glob și să le arate femeilor că trebuie să fie naturale și să depășască orice obstacol.