Asociația de reconstituire istorică Terra Dacica Aeterna merge în Bulgaria, la festivalul Eagle on the Danube jpeg

Asociația de reconstituire istorică Terra Dacica Aeterna merge în Bulgaria, la festivalul Eagle on the Danube

📁 Expoziţii, Festivaluri, Conferințe
Autor: Redacția
🗓️ 10 iunie 2016

Asociația de reconstituire istorică Terra Dacica Aeterna din Cluj-Napoca va participa în perioada 10 -12 iunie la festivalul "Orel na Dunav / Eagle on the Danube" Novae 2016, care va avea loc la Sviștov, Bulgaria, pe malul Dunării, aproape de ruinele vechiului oraș roman Novae.

Este a 12-a ediție a acestui festival de reconstituire istorică antică, organizat exemplar de către colegii bulgari, și în acest an fiind invitate asociații din mai multe țări.

Membrii Terra Dacica Aeterna-daci, romani și sarmați-participă la acest festival din anul 2009, fiind mereu un exemplu al calității și seriozității în domeniu, fapt apreciat și recunoscut de către toți ceilalți participanți și de către organizatori.

Ca de obicei, Terra Dacica Aeterna va avea ateliere civile și demonstrații militare, întregul program al festivalului culminând cu o mare bătălie între legiunile romane și daci.

Sviștov se află vizavi de orașul românesc Zimnicea, fiind la scurtă distanță și de alte centre urbane din sudul țării.

Vă invităm astfel să fiți alături de noi la unul dintre cele mai importante evenimente de reconstituire istorică din Europa de Est!

TDA

Foto:Alina Bondrea

tda romani 3609 jpg jpeg
tda 2014 lupte 4254 jpg jpeg