A supraviețuit Hitler celui de Al Doilea Război Mondial? HISTORY® vă prezintă teoria conform căreia Hitler a reușit să scape din bunkerul său în noua serie „Pe urmele lui Hilter” jpeg

A supraviețuit Hitler celui de-Al Doilea Război Mondial? HISTORY® vă prezintă teoria conform căreia Hitler a reușit să scape din bunkerul său în noua serie „Pe urmele lui Hilter”

📁 Recomandări de film
Autor: Redacția
🗓️ 15 octombrie 2015

La începutul anului 2014, FBI a desecretizat sute de documente confidenţiale conform cărora e posibil ca Hitler să fi supraviețuit și să fi fugit în America de Sud după căderea Germaniei naziste. O notă a legendarului director FBI J Edgar Hoover, descoperită recent, spune:“Oficialii armatei americane prezenţi în Germania nu au găsit cadavrul lui Hitler şi nici surse de încredere care să spună cu certitudine că Hitler este mort.”

HISTORY®, canalul factual numărul 1 din România¹, prezintă „Pe urmele lui Hitler”, un documentar care urmărește activitatea unei echipe de cercetători renumiți în tentativa lor de a afla cu certitudine dacă unul dintre cei mai cunoscuți criminali de război ai istorie, Adolf Hitler, a supraviețuit celui de-Al Doilea Război Mondial. Documentarul va fi difuzat în fiecare duminică, de la ora 22:00, începând din 8 noiembrie.

Este posibil ca cel mai căutat om din lume să fi reușit cel mai mare act de dispariție în speranța ca într-o zi va reuși să recupereze visul nazist? Bob Baer, un veteran CIA cu peste 20 de ani de experiență și unul dintre cei mai respectați experiți în informații militare din lume, și Dr. John Cencich, renumit investigator de crime de război, conduc o echipă de experți internaționali plecați în căutarea adevărului despre dispariția lui Hitler. De-a lungul seriilor, echipa formată din anchetatori internaționali, vânători de naziști, oameni de știință, experți în medicină legală și jurnaliști va examina misterul din jurul morții lui Hitler. Cu ajutorul documentelor recent desecretizate de agenţiile de informaţii din întreaga lume și al  tehnologiilor  moderne care  oferă  mijloace indisponibile până acum, Baer redeschide cazul vechi de 70 de ani. De la descoperirea unui adăpost nazist ascuns adânc în jungla argentiniană, investigarea cazului unui misterios avion prăbușit în mlaștinile columbiene și până la scufundări în căutarea unor dovezi despre un posibil submarin nazist care l-ar fi transportat pe Hitler din Europa, echipa nu se va opri până nu va descoperi adevărul.

Internațional, „Pe urmele lui Hitler” va fi difuzat de HISTORY în peste 180 de țări. A+E Networks se ocupă de distribuția globală.

„Pe urmele lui Hitler” este produs pentru HISTORY de Karga Seven Pictures. Echipa de producători executivi ai acestui documentar este formată din Emre Sahin, Sarah Wetherbee și Kelly McPherson din partea Karga Seven Pictures, Tim Healy din partea HISTORY și  Jason Wolf.

Mai multe informații despre serial sunt disponibile pe pagina oficialăde Facebook HISTORY și pe site-ul dedicat.