30 de ani de Discovery  Concurs: Cum ajung să se termine războaiele? jpeg

30 de ani de Discovery. Concurs: Cum ajung să se termine războaiele?

📁 Curiozităţile şi culisele istoriei
Autor: Redacția
🗓️ 16 iunie 2015

Pe 17 iunie, Discovery sărbătorește 30 de ani de când vizionarul John Hendricks a înființat compania, în 1985.

Discovery este o companie ce are misiunea de a satisface curiozitateași de a-și atrage telespectatorii prin conținut de înaltă calitateși brandurile sale TV globale. Această misiune este valabilă în continuare, după 30 de ani.

Discovery a avut un impact uriașasupra industriei TV globale. Discovery Channel a fost primul canal TV de documentare din istoria televiziunii şi a făcut genul programelor factuale să se bucure de o mare popularitate.

În ultimii 30 de ani, Discovery a fost un pionier în industria de media:tot Discovery a fost prima companie media care a lansat canale HDși în format 3D. Tot Discovery a fost primul canal de programe non-ficțiune care s-a lansat la nivel internațional, în 1989, punând conținutul său unic la dispoziția telespectatorilor din Europași din întreaga lume.

La ora actuală, există mult mai multe opțiuni de canale factuale decât în urmă cu 30 de ani, însă Discovery continuă să fie liderul absolut în topul preferințelor telespectatorilor, atât în Statele Unite, câtși pe majoritatea piețelor internaționale, oferind un conținut care captivează, inspirăși are întotdeauna relevanță pentru public. În prezent, portofoliul Discovery este alcătuit din canale foarte îndrăgite, precum Animal Planet, TLC, IDx și Eurosport – liderul pan-european în conținut sportiv. 

Cu această ocazie, Discovery va lansa o aplicaţie pe Facebook, aplicaţie care se numeşte Curiosity Appcare va răspunde curiozităţilor românilor.Mai multe detalii aici.Discovery marchează împlinirea celor 30 de ani prin lansarea unei aplicații al cărei rezultat va fi o hartă digitală a curiozității oamenilor din regiunea Europa de Sud-Est. Aplicația va fi găzduită într-un tab de Facebook în fiecare țară participantă la joc (România, Bulgaria, Serbia, Slovenia, Croația).

CONCURS

Răspunde la întrebarea:Cum ajung să se termine războaiele?, iar cel mai „interesant, curios și curajos” răspuns va fi premiat de Discovery prin privilegiul de a fi prezent pe harta curiozității Discovery. De asemenea, va primi “materiale” dedicate pentru Facebook (un cover photo și un profile picture de “Curiosul curioșilor în categoria Istorie și considerația celei mai reputate comunități de curioși din lume-Discovery. Așteptăm răspunsurile d-voastră până la data de 30 iunie.Răspunsul trebuie dat printr-un comentariu la acest articol.