La TV în perioada 15 februarie   15 martie jpeg

La TV în perioada 15 februarie - 15 martie

📁 Recomandări de film
Autor: Redacția
🗓️ 16 februarie 2017

Ronnie O’Sullivan:călătorie prin America, din 18 februarie, HISTORY

Pe urmele lui Hitler, din 28 februarie, HISTORY

Războaiele familiilor regale, din 2 martie, Viasat History

Roma:prima superputere a lumii, din 11 martie, Viasat History

 

Ronnie O’Sullivan:călătorie prin America

 

Cel mai mare expert în biliard din Marea Britanie, Ronnie O’Sullivan, pleacă în America pentru a-i găsi pe cei mai buni jucători pe bani din SUA. Cu ajutorul amicului său, Matt Smith, Ronnie va explora relaţia paradoxală, veche de peste 300 de ani, a americanilor cu jocul de biliard şi se va măsura cu cei mai buni jucători ai vremurilor noastre.

 ronnie osullivan calatorie prin america1 jpg jpeg

De când a crescut suficient încât să vadă peste marginea mesei, Ronnie O’Sullivan a fost considerat un geniu al tacului. Dar în SUA nimeni nu-l cunoaşte drept geniu. De fapt, nimeni nu-l cunoaşte deloc. Perfect, pentru că Ronnie va face valuri în câteva oraşe americane încărcate de istorie, căutându-i pe jucătorii pe care-i poate învinge cu propriile arme. Dar ca să fii un bun jucător trebuie să cunoşti bine jocul, aşa că Ron face o incursiune în istoria fiecărui loc pe care-l vizitează, descoperind poveştile care l-au definit şi simbolurile americane care-i vor fi la fel de străine „Rachetei” pe cât le va fi el localnicilor.

HISTORY

Sâmbăta, din 18 februarie, ora 22:00

Războaiele familiilor regale

La vremea când izbucnea Primul Război Mondial, trei veri cârmuiau cele mai mari puteri ale Europei:Ţarul Nicolae al II-lea în Rusia, Kaiser-ul Wilhelm în Germania şi Regele George al V-lea în Anglia. Această serie în două părţi studiază rolul jucat de cei trei monarhi şi relaţiile dintre ei în prag de război, dezvăluind că totul s-a petrecut atunci la o scară mult mai mare decât consideră istoricii în mod tradiţional.

Viasat History

Joia, din 2 martie, ora 22:50

Roma:prima superputere a lumii

Cele mai multe poveşti despre Roma încep cu subiectul atât de binecunoscut al împăraţilor săi. Dar „Roma:Prima superputere a lumii” începe cu aproape un mileniu mai devreme, în preistorie, explorând dezvoltarea extraordinară a Romei, care, dintr-o aşezare de bordeie în Epoca Fierului, a ajuns regat, Republică şi mai apoi imperiu. Urmărim o poveste de o mie de ani despre crime, ambiţii, trădare şi lăcomie, vizitând locurile unde s-a desfăşurat această saga de proporţii impresionante – în Roma, Pompei, Sicilia, Franţa şi Tunisia. Reputaţi istorici europeni servesc drept ghizi, iar segmente de grafică fascinante contribuie la reconstituirea atmosferei perioadei.

Viasat History

Sâmbăta, din 11 martie, ora 19:50

Pe urmele lui Hitler

Sezonul 2

Bob Baer şi John Cencich se întorc cu noi experţi şi tehnologie de vârf pentru a examina posibila fugă a lui Hitler din buncărul său berlinez. Înarmaţi cu 14.000 de dosare desecretizate de la agenţii internaţionale de spionaj, membrii echipei deschid noi direcţii de investigaţie care vor acoperi mii de kilometri. Se vor întoarce la Berlin, unde Lenny DePaul şi Sascha Keil descoperă o a cincea ieşire, necunoscută până acum, din buncărul lui Hitler. Ştiind acum că Hitler avea acces la o altă cale de ieşire, ei încep să cerceteze zonele care i-ar fi putut servi drept piste de decolare improvizate. Între timp, Tim Kennedy şi Alasdair Brooks, arheolog şi istoric, se întâlnesc cu Daniel Schavelzon la misteriosul bârlog nazist din Misiones, Argentina, şi descoperă o nouă clădire care ar putea fi mai mult decât o ascunzătoare – ar putea fi un complex militar.

HISTORY

Marţea, din 28 februarie, ora 22:00