S-a descoperit o veioza realizată din piele umană, de pe vremea lui Hitler

Autor: Redactia | 10844 vizualizări
Abajurul realizat din piele umana

Descoperire macabra! Acest abajur, asemanator oricarui astfel de obiect pe care il gasesti in podul bunicii, este realizat din... piele umana.

"Cu totii am auzit povestile despre lampile nazistilor facute din piele umana" , spune proprietarul abajurului, Mark Jacobson, care a primit lampa de la un prieten apropiat.

De-a lungul timpului au existat mai multe falsuri, dar niciun exemplar despre care sa stim sigur ca este facut din piele umana prelevata de la prizonierii evrei tinuti in lagarele de concentrare, in timpul celui De-al Doilea Razboi Mondial.

Insa, in cazul abajurului din aceasta imagine a fost demonstrat prin teste stiintifice ca materialul este "100% uman".

Expertii in antichitati au confirmat si ei ca este un model european, vechi de 60-80 de ani , insa nu se poate afla ce origini are persoana a carei piele a fost transformata in veioza sau daca a stat intr-o tabara de concentrare.

Colectie de organe umane, descoperita in lagarul de concentrare Buchenwald

Mark Jacobson, care a scris povestea pe care se bazeaza scenariul filmului "American Gangster", a pornit singur intr-o investigatie la sfarsitul careia vrea sa demonstreze autenticitatea obiectului si a scris o poveste despre aceasta in noua lui carte, "Abajurul - o poveste detectiva despre Holocaust, din Buchenwald pana in New Orleans".Ziare.com
Comentarii

abajur

s'a dovedit a fi din piele de vaca si nu din piele umana desi nu ma indoiesc ca ar fi existat asa ceva de pe vremea aceea...privind la personalitatea Elsei Bruckmann

Postat de: Anonymous, 29 Decembrie 2012 |

Abajur

Asa este... S-a dovedit a fi piele de vaca dar toate posturile s-au ingramadit sa transmită prima versiune

Postat de: Anonymous, 06 Februarie 2013 |

Despre comentariul lui ANONIM privind abajurul

Aveti grija ce scrii despre abajur, caci s-ar putea sa nu fie din piele de evreu! Nu doar evreii au fost ucisi in lagarele naziste, ci si multe alte nationalitati. S-ar putea sa fi fost chiar ruda cu tine, vreun strabunic etc. Iar la tonul tau ironic despre evrei, s-ar parea ca esti de partea criminalilor. Zii mersi ca nu ai trait pe timpul ala, ca nazistii nu te crutau!

Postat de: Anonymous, 15 Noiembrie 2010 |

poza

da ai dreptate e Emil Constantinescu

Postat de: Anonymous, 11 Noiembrie 2010 |

Foarte buni la shmecherie

Pai cu atatia palestinieni au putut sa construiasca mii de abajoare pentru veioze. Te pomenesti ca pe chele dupa ADN se indentifica ca jidan si dupa aia au pus-o la murat si iese ca e veche de 2000 de ani. Na Itzic ca Strula te-a belit si a facut chelea abajur care a ajuns opera de arta la muzeu

Postat de: Anonymous, 10 Noiembrie 2010 |

Poza

Cel din poza nu este Hitler

Postat de: Anonymous, 09 Noiembrie 2010 |

Publică un comentariu nou

By submitting this form, you accept the Mollom privacy policy.
Aboneaza-te la NEWSLETTER
 

Te abonezi la Historia şi câştigi
Realitatea.net

HISTORIA, Nr. 150, Iulie 2014

HISTORIA, Nr. 150, Iulie 2014 -
14 Iulie 2014

La mai puţin de patruzeci de ani de la publicarea Ocolului pământului în 80 de zile al lui Jules Verne, Dumitru Dan, unnecunoscut, face, cu resurse proprii, o remarcabilă călătorie de ocolire a pământului pe jos, pe o distanţă de 100.000 de kilometri. La concursul iniţiat în 1908 de Touring-Club de France, menit să stimuleze cunoaşterea lumii şi turismul, românul se înscrisese alături de alţi trei colegi şi prieteni, Paul Pîrvu, Gheorghe Negreanu şi Alexandru Pascu, cu toţii studenţi la Paris; însă în 1916, când Primul Război Mondial întrerupe cursa, Dumitru Dan rămăsese singur – şi parcursese 96.000 de kilometri din total, după ce traversase continente, mări şi oceane (pe punţile vapoarelor, călătorii români mărşăluiau câte 10-12 ore pe zi, cu pedometre rudimentare montate la picior).

Vedeţi mai multe detalii

Credeţi că achitarea lui Corneliu Zelea Codreanu în 1925 a fost justă?
Popular content
Soluţie implementată de Tremend
SATI