Actualitate

Hitler se trage dintr-o familie de evrei!

Autor: Redactia | 10625 vizualizări

Adolf Hitler a avut, probabil, atât strămoşi de culoare, cât şi evrei - exact acele grupuri etnice pe care voia să le extermine -, potrivit unor teste ADN efectuate recent în Statele Unite, informează express.co.uk.

Probele prelevate de la rudele liderului nazist l-au asociat pe acesta, din punct de vedere biologic, atât cu comunitatea evreiască, dar şi cu grupurile etnice din nordul Africii, precum triburile de berberi din Maroc.

Jurnalistul specializat în investigaţii Jean-Paul Mulders a intrat în posesia unui şerveţel aruncat de nepotul dictatorului, Alexander Stuart-Houston, în vârstă de 61 de ani, care locuieşte în Long Island (New York).

Jean-Paul Mulders a luat o mostră de ADN şi de la un văr austriac al lui Hitler, fermierul Norbert H.

Testele au relevat prezenţa unei verietăţi a cromozomului Y foarte rară în Germania şi în restul Europei Occidentale, însă comună în cadrul grupurilor etnice evreieşti şi nord-africane.

Această descoperire i-a determinat pe experţi să afirme că Adolf Hitler, adeptul teoriei "rasei superioare" ariene, provine din strămoşi migratori care s-au stabilit pe teritoriul Austriei. Jean-Paul Mulders a declarat că ambele teste ADN au prezentat o varietate genetică specifică, intitulată "Haplopgroup E1b1b", dovedind astfel "o asociere de necombătut" cu liderul nazist.

Jurnalistul a declarat: "Gena se găseşte în mod frecvent la berberii din Maroc, Algeria, Libia şi Tunisia, dar şi în cadrul comunităţilor de evrei Aşkenazi şi Sefarzi. De aceea, putem să presupunem că Hitler a fost înrudit cu rasele pe care le detesta".

Ronny Decorte, un specialist în genetică la Universitatea Catolică din Leuven din Belgia, a spus: "Hitler nu s-ar fi bucurat deloc să afle aceste lucruri. Rasele şi etnia reprezentau chestiuni centrale în filosofia nazistă. Îngrijorările lui Hitler referitoare la strămoşii lui nu erau nejustificate. Se pare că nu era «pur» şi nici «arian»".

Legătura genetică dintre Hitler şi "strămoşii săi migratori" ar putea data dintr-o perioadă cuprinsă între trei şi 20 de generaţii.Comentarii

Freud

Ce ar spune Freud de asta ?

Postat de: Anonymous, 15 Decembrie 2013 |

?

?

Postat de: Anonymous, 09 Octombrie 2012 |

Problema trebuie pusa altfel

Este bine cunoscut faptul ca descendentii unor familii mixte simt uneori nevoia de asi dovedi loialitatea in raport cu populatia gazda.Cei mai mari antisemiti au fost dintotdeauna descendentii nascuti in familiile mixte,formate dintr-un parinte evreu si dintr-unul apartinand populatiei gazda.Din acest motiv evreii s-au opus casatoriilor mixte.Binenteles,nu este o regula ca un asemenea descendent sa devina tradator al poporului evreu,dar o mare parte dintre acestia,functie de educatia primita de la parinti,pot sa-si tradeze unul dintre parinti.Interesant este faptul ca acei descendenti,care sunt mandrii de originea evreiasca,se vor mandrii cu marile personalitati stintifice ale umanitatii precum Einstein,Bohr,Freud,etc.Hitler a fost un alienat mintal,ajuns conducator unei tari saracite de criza economica din 1929-1933 si care s-a folosit de prejudecatile anti-evreiesti,pentru a accede si pentru a se mentine pe functia de presedinte al Germaniei.

Postat de: Anonymous, 26 Noiembrie 2010 |

Asta nu dovedeste ABSOLUT nimic!

Oricare dintre noi poate fi inrudit cu Mandela....prin tot felul de increngaturi familiale si asta nu inseamna ca aceea persoana e un african pur sange! Am observat ca ori de cate ori vine vorba de sangele evreilor - chiar daca e vorba de 3 picaturi de sange de acum 1000 de ani - ei sar cu gura: "Gata dom'ne X s-au Y este evreu!!! E de-al nostru!!! '' Si daca insul respectiv se trage in acelasi timp - cu un procent mult mai mare de sange din Stefan Cel Mare , Mihai Viteazu, Vlad Tepes, etc. oare nu-i mai demn de a fii considerat un roman pur-sange??? De ce intotdeauna sangele evreilor trebuie luat ca exemplu si ridicat in slavi? Putem fii mandrii de stramosii nostri ,nu de jidani...corect? Pana la urma e clar ca undeva la inceputuri suntem toti ruda unii cu altii ,indiferent de rasa....Cat despre articolul cu Hitler - cu tot respectul pt. autori dar este clar o pastisa veninoasa menita sa creasca tirajul revistei (asta cam pute a iudaism...nu? ). Tinand cont ca acele cercetari au fost facute in USA (a II-a patrie a jidanilor!!!) nu-i de mirare ca tin sa-l ponegreasca pe Hitler....Pariez ca daca luam probe din sangele evreilor ce s-au stabilit acum 1000 de ani in Imperiul German (askenaizi) acestia , probabil au 95 % sange german si numai foarte putin evreiesc....asa ca ...speculatiile astea imputite (barfe de 2 bani ) ar trebuii luate ca niste calomnii nevrednice! DAR ASTA E...ROMANUL NU-I CA NEAMTUL ...eI MUNCESC SI LE MERGE BINE...NOI BARFIM SI-L VOTAM PE BASESCU...Cu Respect :ANDERSSON.

Postat de: Anonymous, 26 Noiembrie 2010 |

care ADN?

a fost testat adn.ul ilustrului?nu.punct.

Postat de: Anonymous, 05 Noiembrie 2010 |

da,nemtii sunt tigani din

da,nemtii sunt tigani din baragani

Postat de: Anonymous, 27 August 2010 |

despre geanologie.

daca analizatii bine aceasta situatie aflati cfa si boc este evreu la baza cum foarte bine ,inainte de era rosie insatul lui boc era o pravalie a unui evreu mama lui boc bucea zilnic oua la pravalia levreului car3e intro zi evreulk sa dat la ea si asea a venit boc pelume .

Postat de: Anonymous, 27 August 2010 |

Comentariu

Desi am mai trimis doua cometarii revistei dumneavostra se pare ca nu sunt in "ton" cu modul dvs de a gandi istoria , sau cel putin cu ceea ce vi s-a impus sa faceti in istoria nationala si universala. Dar cel putin pentru "deliciul" de a nu va lasa sa va bucurati de incercarea de a-i manipula pe toti va completez acest articol cu cateva "chestiuni" care va vor pune cateva intrebari. Se stie dar nu se mediatizeaza(interdictia este clara) ca in Abwerul nazist au activat mai mult de 12.000 ofiteri superiori si generali de origine evreiasca. Oare de ce? Nimeni nu doreste sa dea un raspuns bazat pe documente istorice, deoarece atunci s-ar afla adevaratele cauzele reale ale izbucnirii celui de al Doilea Razboi Mondial. De altfel si in cazul primului Conflict Mondial exista probe ca acesta ar fi putut fi "incheiat" in primele 10 zile fara a se da curs desfasurarii sale integrale. Adolf Hitler a trait bine merci in Argentina, ca de altfel o mare parte a nazistilor care au facut "istorie" in anii 1933-1945. Se stie ca acest lucru a facut parte din politica americana a acelui timp si a permis furtul de inteligenta germana si exportul sau in SUA. Experientele genetice efectuate de dr, Mengele se stie ca au fost continuate de americani in baza cercetarilor anterioare facute de acest medic nazist. Condamnabil, este un cuvant care nu nexprima nici pe departe sentimentele umanitatii fata de acest calau. Americanii au continuat cu acelesi metode si cu aceleasi "date" ale problemei de rezolvat cercetarile amintite. Documente din serviciul de spionaj nazist afirma ca amiralul Canaris stia de existenta asa numitelor gene naziste hitleriene. O spune de altfel si romancierul-reporter Sven Hassel in romanele sale , ca fiind si o convingere a multor soldati germani. Si acum dupa acest articol, pot sa spun cu certitudine ca stiu si de unde aveti banii pentru editarea acestei reviste de istorie. M a puteti contacta pe adresa c.cumpanasu@gmail.com ............... Nu locuiesc in Romania asa ca ....

Postat de: Anonymous, 26 August 2010 |

..

nu inteleg de ce va puneti la mintea acestei reviste "can-can" de 2 lei..

Postat de: Anonymous, 26 Noiembrie 2010 |

evrei erau si Stalin si Lenin etc

...ce inseamna miscare socialista inseamna evreu in spate.....

Postat de: Anonymous, 26 August 2010 |

Simple speculatii

Atat timp cat exista "prezenţa unei verietăţi a cromozomului Y foarte rară în Germania şi în restul Europei Occidentale", toate sunt simple speculatii. In curand vedem ca Hitler a fost chinez. Sau aborigen.

Postat de: Anonymous, 26 August 2010 |

hitler

pai daca va uitati la fizionomia lui,va dati seama ca e ungur.e nascut intr-un sat unguresc din austria,la granita cu ungaria.

Postat de: Anonymous, 26 August 2010 |

Genetica si ...geneticienii !

Vai, ati descoperit ... roata !
PS Hitler era preocupat de propiul arbore genealogic si Mengele i-a spus in fata ca el nu prea este ,,arian" Asta l-a inversunat si mai mult si i-a ordonat acestuia sa continue ,,cercetarile" (experimentele !) Printre apropiatii lui se stia ca nu e ,,arian" fapt devenit public dupa terminarea razboiului. Geneticienii de azi doar confirma o chestiune stiuta demult !

Postat de: Anonymous, 26 August 2010 |

aceleasi minciuni

dupa ww2 numai infecti ati fost,jegurilor.

Postat de: Anonymous, 25 August 2010 |

Publică un comentariu nou

By submitting this form, you accept the Mollom privacy policy.
Te abonezi la Historia şi câştigi
Aboneaza-te la NEWSLETTER
 

Realitatea.net

 HISTORIA, Nr. 156, Ianuarie 2015

HISTORIA, Nr. 156, Ianuarie 2015 -
14 Ianuarie 2015

La cumpăna dintre anii 1944-1945, Germania se lupta pentru supravieţuire. Rămas fidel concepţiilor sale, Hitler a lansat o ofensivă de mari proporţii pe Frontul de Vest (bătălia din Ardeni) la 16 decembrie 1944. Aliaţii occidentali au fost complet luaţi prin surprindere de amploarea atacului; serviciile de informaţii erau convinse că armata germană nu mai e capabilă să pună laolaltă suficiente forţe. Vedeţi mai multe detalii

Credeţi că achitarea lui Corneliu Zelea Codreanu în 1925 a fost justă?
Popular content
Soluţie implementată de Tremend
SATI