Actualitate

Jackie Kennedy, dezvăluiri incendiare despre moartea lui JFK

Autor: Cristina Iana | 13870 vizualizări

Jackie Kennedy spune că soţul său, John F. Kennedy, ar fi fost ucis la ordinul lui Lyndon Johnson. Dezvăluirea va fi difuzată de canalul ABC, care va publica două ore de înregistrări în care fosta prima doamnă a Americii vorbeşte despre aventurile fostului preşedinte american, dar şi despre propriile infidelităţi.

Postul de televiziune ABC va difuza, în această toamnă, o serie de înregistrări în care Jackie Kennedy vorbeşte despre asasinarea lui JFK. Înregistrările s-au aflat până acum la biblioteca Kennedy din Boston, unde au fost înregistrate la puţin timp după asasinarea preşedintelui american, pe 22 noiembrie 1963.

Jackie a lăsat instrucţiuni ca acestea să fie făcute publice la 50 de ani de la moartea sa, de teama represaliilor asupra familiei sale, potrivit cotidianului britnic Daily Mail. Fiica cuplului Kennedy, Caroline, a decis să publice înregistrările la 17 ani de la moartea mamei sale, în schimbul nedifuzării unui serial despre familia sa, în care Katie Holmes joacă rolul lui Jackie Kennedy.

Dezvăluirile vor fi incendiare, notează ABC.

Jackie Kennedy era convinsă că asasinarea soţului său a fost pusă la cale de către vicepreşedintele Lyndon Johnson în complicitate cu mai mulţi oameni de faceri texani. Johnson, care a devenit preşedinte după moartea lui Kennedy, ar fi avut o înţelegere cu Lee Harvey Oswald, care nu a fost, aşa cum s-a spus, un ucigaş solitar.

Soţia preşedintelui Kennedy vorbeşte şi despre aventurile care au dus la dezbinarea cuplului. John F. Kennedy o înşela în mod constant pe Jackie, chiar şi cu o stagiară de 19 ani de la Casa Albă, ai cărei bascheţi i-ar fi găsit în dormitorul prezidenţial.

Pentru a se răzbune, Jackie ar fi avut şi ea aventuri, cu actorul William Holden sau cu fondatorul Fiat, Giani Agneli.Comentarii

Razbunare?

Si pe cine se razbuna Jackie, de fapt? Pe Wiliam Holden sau Giani Agneli, poate... La cat era de pocita cred ca JFK zicea merci ca mai scapa de ea.

Postat de: Anonymous, 29 Martie 2012 |

Jackie era pocita ?

Inseamna ca restul femeilor sunt maimute !

Postat de: Anonymous, 24 Ianuarie 2013 |

Jackie

Niciodata nu am inteles de ce era vazuta o frumusete Jackie?!?! . Mi se pare o femeie hai sa zic, nu urata, dar foarte banala , extrem de banala, ca fizic. Restul calitatilor, ca bunul gust si educatia nu le contest ca nu le cunosc.

Postat de: Anonymous, 16 Iulie 2013 |

Jackie era pocita ?

Niciodata nu am inteles de ce era vazuta o frumusete Jackie?!?! . Mi se pare o femeie hai sa zic, nu urata, dar foarte banala , extrem de banala, ca fizic. Restul calitatilor, ca bunul gust si educatia nu le contest ca nu le cunosc.

Postat de: Anonymous, 16 Iulie 2013 |

Din film se vede ca ea l-a impuscat

http://www.realityreviewed.com/JFK murder.htm

Postat de: Anonymous, 08 August 2011 |

Publică un comentariu nou

By submitting this form, you accept the Mollom privacy policy.
Credeţi că achitarea lui Corneliu Zelea Codreanu în 1925 a fost justă?
Te abonezi la Historia şi câştigi
Aboneaza-te la NEWSLETTER
 

 HISTORIA, Nr. 156, Ianuarie 2015

HISTORIA, Nr. 156, Ianuarie 2015 -
14 Ianuarie 2015

La cumpăna dintre anii 1944-1945, Germania se lupta pentru supravieţuire. Rămas fidel concepţiilor sale, Hitler a lansat o ofensivă de mari proporţii pe Frontul de Vest (bătălia din Ardeni) la 16 decembrie 1944. Aliaţii occidentali au fost complet luaţi prin surprindere de amploarea atacului; serviciile de informaţii erau convinse că armata germană nu mai e capabilă să pună laolaltă suficiente forţe. Vedeţi mai multe detalii
Realitatea.net

Popular content
Soluţie implementată de Tremend
SATI